Kot v starih časih
A je frej?

Spanje na seniku

Nebo, polno zvezd, in temne silhuete mogočnega grebena Košute. Prasketanje ognja in smeh prijateljev. Ko pa veke postanejo težke, zaspiš v najmehkejši in najbolj dišeči postelji do sedaj – na seniku! Noč, ki je ne boš zlahka pozabil.

Cenik

Nočitev z zajtrkom

Ležišče (1 oseba)

Ljubezen na seniku (2 osebi)

Družinska pustolovščina (do 5 oseb)

20€

50€

80€

Večje skupine pošljite povpraševanje na info@mojaplansarija.si. Z zakupom paketa bo senik samo vaš. V ceno je že vključena turistična taksa. 

Prespi pri nas

V naslednjem koraku boš preusmerjen/a na stran za plačilo kavcije v višini 5€. Preostali del zneska poravnaš tistega lepega jutra na planini.

Zasedenost senika

Junij 2024
PTSČPSN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zasedeno

Prosto

Noro diši!
- Anja

Pogosta vprašanja

Na seniku je prostora za 8-10 ljudi. 

Večkrat se je že zgodilo, da smo imeli rezervacijo, gostov pa ni bilo od nikoder. Oskrbniki koče vas čakamo vse do večera, včasih nas zaradi visokogorja tudi skrbi. S plačilom kavcije želimo preprečiti tovrstna nespodobna ravnanja. 

Kavcijo se vam v celoti povrne v primeru slabega vremena oz. v primeru pravočasne odpovedi – minimalno 7 dni pred datumom prihoda. 

Na seniku se ponoči lahko dobro ohladi. Priporočamo spalno vrečo in toplejša oblačila. Priporočamo tudi lučko. 

V primeru slabega vremena, je doživetje lahko še bolj magično. Omogočimo vam tudi menjavo termina ali povračilo kavcije. 

Ob redkih izjemah, lahko prespite tudi v koči, a z obveznim predhodnim dogovorom na naš email: info@mojaplansarija.si. 

Pištkotki

Uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.