Izkušnja, kakršne niste vajeni.

A po tej boste razvajeni.

Kulinarika nad 1400 m

Predstavljajte si planino, kjer stoji čarobna hiška. V njeni kuhinji že leta nastajajo jedi, ki navdušijo vsakega obiskovalca. A šli smo korak dlje – prišli ste na gurmansko poslastico pod Karavankami.

Ob prihodu se malo razgledate in se ne morete načuditi lepotam narave, ki vas obkroža. V trenutki vas po telesu oblije občutek miru. A najboljše šele pride … 

Po aperitivu sedete za mizo. Ste polni pričakovanj. 5 hodov, 5 okusnih jedi pripravljenih iz domačih in lokalnih sestavin. Po planšarsko, a s pridihom modernosti.

Termini v sezoni 2022

Vsi termini v sezoni 2022 so razprodani. 

ZA IMETNIKE DARILNIH BONOV:
Ob prijavi na izbran termin uporabite kodo, ki ste jo prejeli ob nakupu darilnega bona. 

Večerja pod zvezdami

Rezerviraj si željen termin in sebi ter tvojim najbližjim zagotovi kulinarično-glasbeni večer pod zvezdami. 

Se vidimo spet naslednje leto.

Play Video

Poleti na večerjo pod zvezdami

Verjetno eno najbolj nenavadnih doživetij pod slovenskimi Alpami. Privoščite si bondovski  polet s heliopterjem, ki vas pripelje direktno do vašega omizja na Večerji pod zvezdami. 

Se vidimo spet naslednje leto.

Meni

Polet s helikopterjem

Utrinki preteklih let

Uh, kako je bilo flet’n!

Pogosta vprašanja

Število prostih mest je omejeno. 

Po naročilu lahko vaši skupini pripravimo tudi privat Večerjo pod zvezdami. Pošljite nam email.

V primeru slabega vremena določimo nadomestni datum večerje in vam odpremo možnost za prijavo na vse razpisane termine. Če ne najdemo skupne poti v sezoni, vam pošljemo darilni bon. 

Iz Tržiča do parkirišča je cca 45 min vožnje. Od parkirišča do Planšarije pa še 15 minut lahke hoje po urejeni gozdni poti. Lahko pa greste kar s helikopterjem.

Prespite lahko na seniku. Na dan večerje je cena na osebo 15 evrov. V ceno sta vključena zajtrk in turistična taksa. Senik si boste delili z največ 8 ljudmi. Plačate na planini na dan Večerje. 

V helikopter se boste vkrcali v Tržiču. Od tam boste doživeli 10-minutni panoramski polet preko najdajšega grebena Košute in pristali na Planšariji Dolga njiva. V dolino se vrnete z organiziranim prevozom.