Izkušnja, kakršne niste vajeni.

A po tej boste razvajeni.

Kulinarika nad 1400 m

Predstavljajte si planino, kjer stoji čarobna hiška. V njeni kuhinji že leta nastajajo jedi, ki navdušijo vsakega obiskovalca. A šli smo korak dlje – prišli ste na gurmansko poslastico pod Karavankami.

Ob prihodu se malo razgledate in se ne morete načuditi lepotam narave, ki vas obkroža. V trenutki vas po telesu oblije občutek miru. A najboljše šele pride … 

Po aperitivu sedete za mizo. Ste polni pričakovanj. 5 hodov, 5 okusnih jedi pripravljenih iz domačih in lokalnih sestavin. Po planšarsko, a s pridihom modernosti.

Rezervirajte svoj termin!

Datume večerij v sezoni 2022 razkrijemo maja. 

ZA IMETNIKE DARILNIH BONOV:
Ob naročilu uporabite kodo, ki ste jo prejeli ob nakupu darilnega bona. 

DARILNI BONI

Ni lepšega kot podariti doživetje, ki se za vedno vsidra v srce.

Za vse tiste, ki si večerjo pod zvezdami že dolgo želijo in imajo v kratkem razlog za praznovanje oz. obdarovanje. Tadaaa – tukaj so darilni boni za eno najbolj nepozabnih kulinaričnih doživetij v Sloveniji. 

 

Cena: 58 evrov

Izberite število oseb:

večerja pod zvezdami

Poleti na večerjo pod zvezdami

Za vse tiste, ki si želite na Večerjo pod zvezdami poleteti s helikopterjem! Privoščite si bondovsko doživetje, ki ga nikoli ne boste pozabili.

Cena: 193 evrov

Izberite število oseb:

Meni

Polet s helikopterjem

Utrinki preteklih let

Uh, kako je bilo flet’n!

Pogosta vprašanja

Število prostih mest je omejeno na največ 55 ljudi na večerjo. Od tega jih 25 peljemo s helikopterjem. 

Po naročilu lahko vaši skupini pripravimo tudi privat Večerjo pod zvezdami. Pošljite nam email.

V primeru slabega vremena določimo nadomestni datum večerje in vam odpremo možnost za prijavo na vse razpisane termine. Če ne najdemo skupne poti v sezoni, vam pošljemo darilni bon ali vrnemo denar. 

Iz Tržiča do parkirišča je cca 45 min vožnje. Od parkirišča do Planšarije pa še 15 minut lahke hoje po urejeni gozdni poti. Lahko pa greste kar s helikopterjem.

Prespite lahko na seniku. Na dan večerje je cena na osebo 15 evrov. V ceno sta vključena zajtrk in turistična taksa. Senik si boste delili z največ 8 ljudmi. Plačate na planini na dan Večerje. 

V helikopter se boste vkrcali v Tržiču. Od tam boste doživeli 10-minutni panoramski polet preko najdajšega grebena Košute in pristali na Planšariji Dolga njiva. V dolino se vrnete z organiziranim prevozom.