Izkušnja, kakršne niste vajeni.

A po tej boste razvajeni.

Večerja pod zvezdami

Predstavljaj si planino, kjer stoji čarobna hiška. V njeni kuhinji že leta nastajajo jedi, ki navdušijo vsakega obiskovalca. A čaka te drugačen večer  – gurmanska poslastico pod Karavankami.

Ob prihodu se malo razgledaš v lepote narave, ki te obkroža. V trenutku te po telesu oblije občutek miru. A najboljše šele pride … 

Si poln pričakovanj. 5 hodov, 5 okusnih jedi pripravljenih iz domačih in lokalnih sestavin. Medtem ko tvoj okus čaka na nov hod, sluh razvajajo vrhunski glasbeniki, ki s prefinjenim izborom glasbe dogodku dodajo še melodijo. Po planšarsko, z nekaj sodobne romantike. 

Večerja se začne ob 19. uri. 

Rezerviraj svoj večer

Izberi željen termin in sebi ter svojim najbližjim privošči kulinarično-glasbeni večer pod zvezdami. 

Vsi datumi so razprodani.

Večerja kot darilo!

Za vse, ki za darilo raje podarite doživetje in spomin, kot kaj drugega, smo pripravili darilne bone, ki vas zapeljejo pod gore in zvezde.

Vsi boni so razprodani.

Meni

Play Video

Poleti na večerjo pod zvezdami

Tega doživetja v sezoni 2023 žal ne bomo izvajali. 

Utrinki preteklih let

Uh, kako je bilo flet’n!

Pogosta vprašanja

Število prostih mest je omejeno. 

Po naročilu lahko vaši skupini pripravimo tudi privat Večerjo pod zvezdami. Pošljite nam email.

V primeru slabega vremena določimo nadomestni datum večerje in vam odpremo možnost za prijavo na vse razpisane termine. Če ne najdemo skupne poti v sezoni, vam pošljemo darilni bon. 

Iz Tržiča do parkirišča je cca 45 min vožnje. Od parkirišča do Planšarije pa še 15 minut lahke hoje po urejeni gozdni poti. Lahko pa greste kar s helikopterjem.

Prespite lahko na seniku. Na dan večerje je cena na osebo 15 evrov. V ceno sta vključena zajtrk in turistična taksa. Senik si boste delili z največ 8 ljudmi. Plačate na planini na dan Večerje. 

V helikopter se boste vkrcali v Tržiču. Od tam boste doživeli 10-minutni panoramski polet preko najdajšega grebena Košute in pristali na Planšariji Dolga njiva. V dolino se vrnete z organiziranim prevozom. 

Pištkotki

Uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.