Po njej boste razvajeni
Izberi termin

Izkušnja, kakršne niste vajeni

Predstavljaj si planino, kjer stoji čarobna hiška. V njeni kuhinji že leta nastajajo jedi, ki navdušijo vsakega obiskovalca. A čaka te drugačen večer  – gurmanska poslastico pod Karavankami.

Si poln pričakovanj. 5 hodov, 5 okusnih jedi pripravljenih iz domačih in lokalnih sestavin. Medtem ko tvoj okus čaka na nov hod, sluh razvajajo vrhunski glasbeniki, ki s prefinjenim izborom glasbe dogodku dodajo še melodijo. Po planšarsko, z nekaj sodobne romantike. 

vecerjapodzvezdami2-3 (1)

Rezerviraj svoj termin

Sebi ter svojim najbližjim privošči kulinarično-glasbeni večer. Večerja se začne ob 19. uri. 

Število gostov:

CENA: 68 evrov / osebo

Meni

Podari doživetje!

Na voljo imamo še čisto malo darilnih bonov. Podari občutke in nepozabne trenutke. 

Darilni bon lahko kupite le za termin 27. 7. 2024.

Število oseb

"Ocena 1-10? 11. Morš probat, da verjameš.😍"
- Igor

Pogosta vprašanja

Število prostih mest je omejeno. 

Po naročilu lahko vaši skupini pripravimo tudi privat Večerjo pod zvezdami. Pošljite nam email.

V primeru slabega vremena določimo nadomestni datum večerje in vam odpremo možnost za prijavo na vse razpisane termine. Če ne najdemo skupne poti v sezoni, vam pošljemo darilni bon. 

Iz Tržiča do parkirišča je cca 45 min vožnje. Od parkirišča do Planšarije pa še 15 minut lahke hoje po urejeni gozdni poti. 

Prespite lahko na seniku. Cena nočitve na osebo je 20 evrov. V ceno sta vključena plpanšarski zajtrk in turistična taksa. Senik si boste delili z največ 8 ljudmi. Nočitev je potrebno predhodno rezervirati. 

To doživetje smo zaradi skrbi za okolje odstranili iz ponudbe. 

Pištkotki

Uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.